Помощ

Промяна на Профила

Докато екранът с Обобщение е като показания по-горе и линковете Покажи Публикации и Покажи Статистики са на практика дублирани, потребителите имат възможност да кустомизират своя профил:

 • Потребителски Настройки дава възможност да правите промени във вашето екранно име (вашето име за вход или потребителско име могат да бъдат променяни само от администратор), предпочитан език (ако администраторите са инсталирали алтернативни езици), email и парола.
 • Профил позволява да въведете по желание лични данни като пол, рожденна дата, местонахождение, уебсайт и информация за връзка с ваш акаунт в най-често използвани месинджъри. Също тук можете да въведете ваш личен текст и подпис и да изберете аватар (лична картинка) от списък (ако е активиран от администратора) както и линк към вас в интернет.
 • Настройки Изглед и Подредба ви дава възможност да изберете предпочитана тема (forum skin), времеви пояс и формат и други лични настройки за общ изглед. Текущо избраната опция в меню панела се изписва удебелено:
Профил Информация
Обобщение
Покажи Статистики
Покажи Публикации

Промени Профила
Потребителски Настройки
Профил
Настройки Изглед и Подредба
Известия и Email
Настройки Лични Съобщения

Действия
Изтрий този потребител

   Редактирай Профила

Тук ще можеш да настроиш по свой вкус изгледа и подредбата на форума.

Текуща Графична Среда (Тема): Основната на форума (промени)

Времеви Формат:
Помощ Тази опция ще направи датите из този форум в следния формат.

Времева разлика:
Брой часове да се прибавят/извадят за да се изравни екранното време с твоето локално време.

(Текущо форум време се показва тук.)


Показвай описанието на форумите вътре в тях.
Показвай под-разделите на всяка страница.
Не показвай аватарите на другите потребители.
Не показвай подписите на другите потребители.
Върни се по подразбиране в темата след публикация.
Покажи най-новите публикации горе.
Покажи най-новите лични съобщения отгоре.
Първи ден от седмицата:
Използвай бърз отговор в темите:
Показвай бързо модериране във форумите като  • Известия и Е-мейл ви дава възможност да изберете лични настройки за известия (получаване на мейл за нови теми/отговори) и показва всички известия, които сте си настроили.
 • Настройки Лични Съобщения ви позволява да създадете игнор лист (черен списък) за Лични Съобщения, да получавате известие за нови ЛС по мейл и да запазвате копия на изходящите ЛС по подразбиране.

Действия

 • Изтрий този потребител прави точно това, което казва! Да, следва екран за потвърждаване, но наистина изтрива вашия акаунт, така че бъдете внимателни...

Настройки, които нормално са позволени само за администратори

Така както администраторите могат да виждат/променят всяко от горните полета на други потребители, така също има някои опции, които нормално се виждат (и изпълняват) само от администратори:


Профил Информация

 • Проследи Потребител генерира списък с IP адреси използвани от потребител, други потребители които биха могли да са в същия IP обхват и съобщения за грешки генерирани от потребителя.
 • Проследи IP съдържа инструменти за проследяване на потребители, публикации и грешки от кой да е определен IP обхват.
 • Покажи Правата списък с правата които са дадени на потребителя както и кой им ги е дал.

Промени Профила

 • Профил по същество е същия екран който виждат отделните потребители, но с допълнителната опция да се назначават потребителски групи на потребителите.
 • Потребителски Настройки по същество е същия екран като този, който виждат отделните потребители, но с допълнителната опция за назначаване на специфични титли на потребителите.

Действия

 • Забрани този потребител съдържа инструменти за забраняване на потребители, настройване степен на забрана и поддържане на списък със забрани показващи детайли за активните забрани.
 • Изтрий този акаунт е подобен на екрана на потребителите, но въпросът за потвърждение е различен, когато триете чужд акаунт.