Национална пациентска организация

Обща дискусия => Моята лична история => Темата е започната от: Ivet в Юли 12, 2017, 13:55:58

Титла: Безобразно отношение във ВМА-онкология
Публикувано от: Ivet в Юли 12, 2017, 13:55:58
Здравейте,

Искам да изразя огромното си недоволство от отношението на специалистите в отделението по онкология и хематология при ВМА-София! Историята е дълга относно пътеките по които ни въртяха, за да се стигне до стадиране на състоянието, за което забавяне допринесе д-р Петкова. Тя бе извикана за консултация при насрочена дата за скенер. Стигайки до скенера се оказа , че не може да бъде направен, поради некомпетентно написана в листа на пациента консултация от д-р. Петкова. Така ВМА си осигури прием на пациента по още една пътека, за която допълнително трябваше да се чака 10 дни, а състоянието да се влошава. След стадирането бе предложено лечение и насрочена дата за прием , но поради непредвидени обстоятелства (спешен прием в друго лечебно заведение заради стомашен проблем) тази дата бе пропусната!
Така връщайки се към ВМА за насрочване на нова дата за прием и започване на препоръчаната от тях терапия относно онкологичното заболяване, бяхме изхвърлени буквално. Отказаха лечение, което те самите назначиха, след като ни извъртяха по доходоносните пътеки за биопсия и стадиране!!!
При консултации в други лечебни заведения ни връщат отново във ВМА, а там доц.Михайлова и подчинената и д-р Петкова ни изгониха с оправданието, че не сме от гр.София!!!! За инфо - адресната регистрация на пациента е на 13 км от гр.София- обл.Софийска!
Титла: Re:Безобразно отношение във ВМА-онкология
Публикувано от: Yasimato в Април 30, 2018, 06:03:04
This information is very helpful to me.