Условия за Регистрация

Моля, преди да пристъпите към регистрация на потребител, прочетете условията:

Всички съобщения в този форум изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност за тях.

Не публикувайте груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите на Република България. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия Интернет доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения, се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи.

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Приемате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят това за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни.

След като направите регистрацията си, на посочения от вас имейл адрес, ще бъде изпратено писмо с информация за това, че Вашия потребителски профил е създаден.

Ако искате Вашия потребителски профил да бъде изтрит, обърнете се към администраторите на форума. Администраторите могат да изтрият Вашия профил, ако не сте стартирали постове с него. Потребителските профили, от които са стартирани постове, няма да бъдат изтривани.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас, използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адресът ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Приемам условията... вие приемате горепосочените условия